loading

Hakkımda

company logo

Zöhre Merve Ulukan

Eskişehir’de ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiş bir Zöhre Merve’nin sıkıcı, kalıplaşmış bir özgeçmişten ziyade milyarlarca insan içinde varlığını sürdüren küçük ama kendince değerli olan hayat hikayesini dinleyin…

Hemen anlatıyorum…

Lise yıllarımı güzel dostluklar ve arkadaşlıklar edindiğim bir grup ile geçirirken, onların yaptıklarını neden yaptıklarını o hareketlerin altında yatan sebepleri hep çok merak ettim. Özellikle de burçların insanlar üzerindeki etkisine çok inanıyordum.

Lise sonrası üniversite hayallerim varken ticaretin içinde buldum kendimi. Hayatımdan memnun muydum bilmiyordum çünkü yaşadığımın bile farkında değildim. Gerçekten ben ne yapıyordum? Peki bundan sonrasında ne olacaktı? Hedeflerim var mıydı? Bu soruların hepsi koskoca bir boşluktu…

Aslında bildiğim bir şey vardı. Birçok kişinin hayali olan hayata sahiptim. Arabam, evim, ailem, her şeyim tamdı. Tüm bunlara rağmen içsel huzursuzluk ve olmayan bir şeylerin varlığı hissiyatı içimde her geçen gün büyüyordu. Sonraları bu durumun, yaşadıklarımın sebebini anlamaya başladığım bir yolculuğun içinde buldum kendimi.

Ticaret hayatında oldukça zor zamanlar geçirdim ama iyi ki geçirmişim çünkü hayata dair birçok şeyi öğrendiğim yer burası oldu. Tabi bu süreç içinde Anadolu Üniversitesi’nde açık öğretim fakültesinde 2 farklı bölüm bitirdim.

Spritüal alanlar ve gizemli, ezoterik yapılar her zaman ilgimi çekti. Bu sebeple bilinçaltı çalışmalarının çok da yaygın olmadığı dönemde bilinçaltının babası Freud’un hayatını araştırmaya ve bilinçaltı çalışmalarının nasıl yapıldığı hakkında fikirler araştırmaya başladım. Daha sonra yerli ve yabancı birçok hocadan bu alanda eğitimler aldım. Ama aradığım daha farklı bir şeydi bunun içsel olarak farkındaydım.

Bir anda astroloji ilmi ile tanıştım. Astroloji ilmi üzerine eğitimler almaya başladım. Olmaktan mutlu olduğum yerde olduğunu hissediyordum. En güzel tarafı kendi hayatım üzerine çok güzel dönüşümler ve deneyimler elde ettiğimi fark ediyordum. Bunun ardından tam zamanlı olarak astroloji eğitimleri almaya odaklandım.

Astrolojiye az da olsa aşina olanlar beni anlayacaktır. Satürn Yay burcuna geldiği zaman en çok eğitim alanında terbiye eder. Gerçekten de öyle oldu. Öncelikle meraklı olduğum alan olan finans alanından giriş yaptım. Bu yolda ‘Taner Bozkurt’ Hocama çok teşekkür ediyorum benim ufkumu açtı gerçekten bana farklı bakış açılarını sundu. Daha sonrasında o alandan biraz uzaklaştım ama tam olarak bırakamazdım içsel olarak oraya çeken bir şeyler vardı. Bu süreç içinde astroloji, numeroloji, bilinçaltı, NLP, alternatif tıp, bioenerji gibi birçok eğitim alanına giriş yaptım.
Tabii benim gözbebeğim Astroloji bir başkaydı ve kendimi bulduğum bu alanda ışık olabilmeyi seçtim. Danışmanlıklar, eğitimler derken bu alan benim için gerçekten şifaya vesile olunabilecek bir alandı…
İlk başlarda sadece bir hobi gibi görünen Astroloji ilmi şu anda hayatımda faydalandığım en büyük alan ve şu ana kadar en çok emek verdiğim alan oldu.

Yol ve yolculuk… Yolcu varsa değerli…

Zöhre Merve olarak bende bu yolun yolcusu ve hizmetkarı olmaya talibim dedim ve yola çıktım. Şu anda bulunduğum bu yolculuk içinde tüm öğrencilerim, takipçilerim ve danışanlarım hepsi birer yol arkadaşım. Tek fark ben bazılarından biraz daha önce çıktım bu yola! Şimdiki hedefim ise bu yola yeni çıkanlara yolda olan patikaları, çukurları, tümsekleri, engebeleri dilimin döndüğü, idrakimin yettiği, bilinç seviyemin izin verdiği, Yaradan’ın müsaade ettiği ölçüde anlatmaktır.

Yıldızlar Akademisi sayfamız henüz bir bebek.
Zamanla büyüyecek…
Hep beraber büyüteceğiz…
Diliyorum ki; bu sayfadaki yazılarım, düşüncelerim, astrolojiye olan büyük hayranlığım sizlere; tüm zamanlarda “önünüzü görmek” adına ilham verir, yardımcı olur, kaynak oluşturur vakti geldiğinde…

Zöhre Merve Ulukan
Yıldızlar Akademisi Kurucusu/ Eğitmen Astrolog
Sevgi ve Selametle…